skip to Main Content
Spoed? 06 - 344 14 750

Professioneel bedrijf gezocht voor ontstopping in Heemstede?

U wilt natuurlijk een ervaren bedrijf inzetten wanneer er in uw woning of bedrijf een afvoer verstopt zit in Heemstede.

Uw beste keuze voor het laten uitvoeren van een ontstopping in Heemstede is dan JPK Riooltechniek. Bij ons bent u immers verzekerd van onder andere:

  • Wij rekenen geen voorrijkosten;
  • Vaste tarieven voor onze diensten;
  • 24 uur service, slechts vanaf €67,50;
  • Werkzaam in heel regio Haarlem.

JPK Riooltechniek heeft deskundige en ervaren medewerkers in dienst, die allerlei rioolproblemen kunnen aanpakken. Dit op milieuvriendelijke wijze. De werkwijze van een ontstopping in Heemstede is geheel afhankelijk van de problemen als uw afvoer verstopt is. Dit is dan ook de reden dat JPK Riooltechniek altijd ter plaatse met u overlegt betreffende eventuele (extra) kosten.

Wilt u direct een melding doen van dat uw afvoer verstopt is in Heemstede? Of heeft u nog vragen over onze werkwijze bij de ontstopping in Heemstede? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, maar ook kunt u bellen naar 023 – 558 1282. Bij spoed belt u naar 06 – 344 14 750

U vindt JPK Riooltechiek aan de Kromme Spieringweg 200 in Vijfhuizen.

Wij zijn 24/7 beschikbaar; Neem vandaag nog contact met ons op!

Afvoer verstopt in Heemstede? Laat direct vakkundig ontstoppen!

Vaak begint het met geborrel. De gootsteen blijft bijvoorbeeld vol staan. Kortom, uw afvoer is verstopt in Heemstede. Onze medewerkers bieden u graag de helpende hand en komen voor een ontstopping in Heemstede direct langs. Wij bezitten onder andere diverse freesmachines, waarmee met een veer uw riolering ofwel afvoer wordt gereinigd. Uw afvoer wordt vrij gemaakt van wortelgroei, vetaanslag, zeepaanslag of elk andere vervuiling.

Dus is uw afvoer verstopt? Bel dan direct JPK Riooltechniek. De werkwijze bij uw verstopte afvoer is wellicht per situatie anders, het resultaat is steeds hetzelfde: uw afvoer loopt weer soepel door.

JPK Riooltechniek; het adres voor uw verstopte afvoer in Heemstede

JPK Riooltechniek staat voor iedereen. Bij JPK Riooltechniek kunt u terecht voor het op milieuvriendelijke wijze ontstoppen, reinigen en aanbrengen van al uw rioleringen, afvoeren en putten. Maar wij doen meer! Zo kunnen wij voor uw kelders, kruipruimten en putten leegzuigen en reinigen. Wilt u meer hierover weten?  Neem dan direct contact op! Onze medewerkers staan u graag te woord.

Back To Top