skip to Main Content
Spoed? 06 - 344 14 750

Afvoer verstopt in Hoofddorp?

Uw afvoer verstopt in Hoofddorp? Dat komt altijd ongelegen. Daarom is het dan ook maar goed om te weten, dat JPK Riooltechniek altijd snel komt voor de ontstopping in Hoofddorp.

Als uw afvoer verstopt is, dan bent u bij ons verzekerd van onder andere:

  • Wij rekenen geen voorrijkosten;
  • Vaste tarieven voor onze diensten;
  • 24 uur service, vanaf slechts € 67,50;
  • Werkzaam in heel regio Haarlem.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het ontstoppen en reinigen van de afvoer ofwel riolering op een milieuvriendelijke wijze. De manier van de ontstopping in Hoofddorp is echter geheel afhankelijk van de soort verstopping.

Wilt u direct een melding doen van dat uw afvoer verstopt is in Hoofddorp? Of heeft u nog vragen over onze werkwijze bij de ontstopping in Hoofddorp? Neem dan gerust contact met ons op.  Dit kan via ons contactformulier, maar ook kunt u bellen naar 023 – 558 1282. Bij spoed belt u naar 06 – 344 14 750

U vindt JPK Riooltechiek aan de Kromme Spieringweg 200 in Vijfhuizen.

Wij zijn 24/7 beschikbaar; Neem vandaag nog contact met ons op!

Werkwijze bij ontstopping in Hoofddorp

JPK Riooltechniek helpt u graag als uw afvoer verstopt is in Hoofddorp. Wij bezitten onder andere diverse freesmachines, waarmee met een veer uw riolering ofwel afvoer wordt gereinigd. Uw afvoer wordt vrij gemaakt van wortelgroei, vetaanslag, zeepaanslag of elk andere vervuiling.

Ook kunnen onze medewerkers u helpen door middel van onze speciale hogedrukinstallatie. Hiermee kunnen wij uw verstopte afvoer met water onder hoge druk reinigen. Wij bezitten over verschillende spuitkoppen, zodat wij elke verstopping voor u kunnen oplossen.

JPK Riooltechniek; het adres voor uw verstopte afvoer in Hoofddorp

JPK Riooltechniek staat voor iedereen klaar zowel voor particulieren als bedrijven, woningcorporaties, VVE en overheidsinstellingen. Bij JPK Riooltechniek kunt u terecht voor het op milieuvriendelijke wijze ontstoppen, reinigen en aanbrengen van al uw rioleringen, afvoeren en putten. Maar wij doen meer! Zo kunnen wij voor uw kelders, kruipruimten en putten leegzuigen en reinigen. JPK Riooltechniek is bij calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wilt u meer hierover weten?  Neem dan direct contact op! Onze medewerkers staan u graag te woord.

Back To Top