skip to Main Content

Loodgieter Hoofddorp

JP Kroon heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van loodgieterswerk en het plaatsen van sanitair. Zo behoren het aanbrengen, vernieuwen en repareren van gas-, water- en afvoerleidingen in en om de woning tot onze dagelijkse werkzaamheden. Bent u op zoek naar een vakbekwame loodgieter Hoofddorp? Schroom dan niet om ons te bellen, wij helpen u graag en snel.

Daarnaast hebben we ruime ervaring in het aanpassen van waterinstallaties in het kader van legionella preventie.

Tevens helpen wij u graag bij het aanpassen en/of vervangen van onderdelen van uw sanitaire installatie, zoals kranen, toiletten en andere sanitaire appendages. Daarnaast verzorgen wij de complete installatie en renovatie van uw keuken, badkamer en toilet, inclusief alle bouwkundige werkzaamheden die hiervoor nodig zijn.

Niet alleen zorgen we voor het aanbrengen en repareren van aanvoerpunten voor water, ook de afvoerleidingen hebben onze aandacht. Immers, een niet goed werkende afvoer geeft veel overlast. Heeft u een verstopping? Bel ons gerust.

 

Diensten loodgieter Hoofddorp;

  • Aanleg gas, water en afvoerleidingen
  • Reparatie gas , water en afvoerleidingen
  • Onderhoud gas , water en afvoerleidingen
  • Complete riooltechniek
  • Riolering ontstoppen
  • Dakwerkzaamheden
  • Verbouwen
  • Bouwkundige werkzaamheden

 

Bij JP Kroon kunt u terecht voor al uw loodgieterswerk en het plaatsen van sanitair. Ook kunt u ons benaderen wanneer u uw keuken, badkamer of toilet wilt verbouwen. Het verplaatsen van een muur of eventuele andere bouwkundige werkzaamheden die hiervoor nodig zijn, zijn voor ons geen probleem.

Vakbekwame loodgieter Hoofddorp

Wij zijn vakkundig en professioneel: van problemen met uw riolering tot onderhoud van uw centrale verwarming. Bovendien zijn al onze medewerkers gecertificeerd. Door onze jarenlange ervaring kunt u dus altijd rekenen op een betrouwbare en vakkundige service. Daarnaast gebruiken wij ook alleen maar de meest hoogwaardige materialen en technieken, waardoor wij uw problemen optimaal kunnen aanpakken.

Contact Loodgieter Hoofddorp

Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u ons bellen of een aanvraag doen via onze contactpagina.

 

Werkgebied loodgietersbedrijf JP Kroon;

Wij zijn gevestigd en de Haarlemmermeer en bedienen de gehele regio. Met de meeste werkzaamheden in de volgende plaatsen, staat uw plaats er niet bij, schroom dan niet om toch te bellen of een aanvraag te doen, wij helpen u graag!

Hoofddorp, HaarlemHeemstedeHillegom,  Nieuw VennepVijfhuizenZwanenburg.

Back To Top