skip to Main Content
Spoed? 06 - 344 14 750

Verstopping in Haarlem?

Last van dat uw riool verstopt is in Haarlem? Voor elke verstopping staat JP Kroon Riooltechniek voor u klaar.

Als uw riool verstopt is in Haarlem, dan kunt u bij bent u bij JP Kroon Riooltechniek terecht en bent u altijd verzekerd van onder andere:

  • Wij rekenen geen voorrijkosten;
  • Vaste tarieven voor onze diensten;
  • 24 uur service, vanaf slechts € 67,50;
  • Werkzaam in heel regio Haarlem.

Het oplossen van uw riool verstopping in Haarlem wordt door JP Kroon Riooltechniek gedaan op een milieuvriendelijke manier. Dit doen wij door met water onder hoge druk of met mechanische veermachines in te zetten. De manier van het oplossen van uw verstopping is echter geheel afhankelijk van de problemen als uw riool verstopt is in Haarlem. Dit is dan ook de reden dat JP Kroon Riooltechniek altijd ter plaatse met u overlegt betreffende eventuele (extra) kosten.

Verstopt riool Haarlem melden:

Wilt u direct een melding doen van dat uw riool verstopt is in Haarlem? Of heeft u nog specifieke vragen over onze werkzaamheden rondom de verstopping in Haarlem?  Neem dan gerust contact met ons op.Dit kan via ons contactformulier, maar ook kunt u bellen naar 023 – 558 1282. Bij spoed belt u naar 06 – 344 14 750

U vindt JP Kroon Riooltechiek aan de Kromme Spieringweg 200 in Vijfhuizen.

Wij zijn 24/7 beschikbaar; Neem vandaag nog contact met ons op!

Reparatie en inspectie als uw riool verstopt is in Haarlem

JPK Riooltechniek doet meer dan het riool ontstoppen en reinigen. Indien nodig kunnen onze medewerkers ook het riool inspecteren en reparaties uitvoeren. Wij gebruiken apparatuur voor het stellen van een diagnose van de verstopping in Beverwijk op basis van een rioolinspectie. Op deze manier kunnen wij bekijken hoe ernstig de riool verstopt zit in Haarlem.

Bij een verstopping in Haarlem zullen wij razendsnel actie ondernemen om een effectieve ontstopping te verrichten. Een groot voordeel hierbij is dat wij op elk uur van de dag paraat zijn en in korte tijd bij u voor de deur staan.

JPK Riooltechniek; het adres voor uw verstopte riool in Haarlem

JPK Riooltechniek staat voor iedereen klaar. Bij JPK Riooltechniek kunt u terecht voor het op milieuvriendelijke wijze ontstoppen, reinigen en aanbrengen van al uw rioleringen, afvoeren en putten. Maar wij doen meer! Zo kunnen wij voor u kelders, kruipruimten en putten leegzuigen en reinigen. JPK Riooltechniek is bij calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wilt u meer hierover weten?  Neem dan direct contact op! Onze medewerkers staan u graag te woord.

Back To Top