skip to Main Content
Spoed? 06 - 344 14 750

Verstopping in Heemstede?

Last van dat uw riool verstopt is in Heemstede? Voor elke verstopping staat JP Kroon Riooltechniek voor u klaar.

Als uw riool verstopt is in Heemstede, dan kunt u bij bent u bij JPK Riooltechniek terecht en bent u altijd verzekerd van onder andere:

  • Wij rekenen geen voorrijkosten;
  • Vaste tarieven voor onze diensten;
  • 24 uur service, vanaf slechts € 67,50;
  • Werkzaam in heel regio Haarlem.

Het oplossen van uw riool verstopping in Heemstede wordt door JPK Riooltechniek gedaan op een milieuvriendelijke manier. Dit doen wij door met water onder hoge druk of met mechanische veermachines in te zetten. De manier van het oplossen van uw verstopping is echter geheel afhankelijk van de problemen als uw riool verstopt is in Heemstede. Dit is dan ook de reden dat JPK Riooltechniek altijd ter plaatse met u overlegt betreffende eventuele (extra) kosten.

Wilt u direct een melding doen van dat uw riool verstopt is in Heemstede? Of heeft u nog specifieke vragen over onze werkzaamheden rondom de verstopping in Heemstede?  Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, maar ook kunt u bellen naar 023 – 558 1282. Bij spoed belt u naar 06 – 344 14 750

U vindt JPK Riooltechiek aan de Kromme Spieringweg 200 in Vijfhuizen.

Wij zijn 24/7 beschikbaar; Neem vandaag nog contact met ons op!

Reparatie en inspectie als uw riool verstopt is in Heemstede

JP Kroon Riooltechniek doet meer dan het riool ontstoppen en reinigen. Indien nodig kunnen onze medewerkers ook het riool inspecteren en reparaties uitvoeren. Wij gebruiken apparatuur voor het stellen van een diagnose van de verstopping in Heemstede op basis van een rioolinspectie. Op deze manier kunnen wij bekijken hoe ernstig de riool verstopt zit in Heemstede.

Bij een verstopping in Heemstede zullen wij razendsnel actie ondernemen om een effectieve ontstopping te verrichten. Een groot voordeel hierbij is dat wij op elk uur van de dag paraat zijn en in korte tijd bij u voor de deur staan.

JPK Riooltechniek; het adres voor uw verstopte riool in Heemstede

JPK Riooltechniek staat voor iedereen klaar. Bij JPK Riooltechniek kunt u terecht voor het op milieuvriendelijke wijze ontstoppen, reinigen en aanbrengen van al uw rioleringen, afvoeren en putten. Maar wij doen meer! Zo kunnen wij voor u kelders, kruipruimten en putten leegzuigen en reinigen. JPK Riooltechniek is bij calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wilt u meer hierover weten?  Neem dan direct contact op! Onze medewerkers staan u graag te woord.

Back To Top