skip to Main Content
Spoed? 06 - 344 14 750

Riool verstopt Hoofddorp?

Last van een verstopping in Hoofddorp? Voor elke verstopping staat JP Kroon Riooltechniek voor u klaar.

Als uw riool verstopt is in Hoofddorp, dan bent u bij ons verzekerd van onder andere:

  • Wij rekenen geen voorrijkosten;
  • Vaste tarieven voor onze diensten;
  • 24 uur service, vanaf slechts € 67,50;
  • Werkzaam in heel regio Haarlem.

Het ontstoppen van uw verstopte riool doen wij met water onder hoge druk of met mechanische veermachines. De manier van het oplossen van uw verstopping in Hoofddorp is echter wel geheel afhankelijk van de situatie. Dit is dan ook de reden dat wij altijd ter plaatse met u overleggen betreffende eventuele (extra) kosten.

Wilt u direct een melding doen van riool verstopt Hoofddorp? Of heeft u nog specifieke vragen over onze werkzaamheden rondom de verstopping in Hoofddorp?  Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, maar ook kunt u bellen naar 023 – 558 1282. Bij spoed belt u naar 06 – 344 14 750

U vindt JP Kroon Riooltechiek aan de Kromme Spieringweg 200 in Vijfhuizen.

Wij zijn 24/7 beschikbaar; Neem vandaag nog contact met ons op!

Niet enkel voor oplossen van uw verstopping in Hoofddorp

Ons bedrijf verzorgt niet alleen het oplossen van een verstopping in Hoofddorp of het reinigen van uw riolering. U kunt ons bijvoorbeeld ook inschakelen voor het aanleggen, vervangen en repareren van alle soorten sanitaire installaties, afvoersystemen, regenwater- en drainagesystemen.

Staat bijvoorbeeld uw kelder vol water? JPK Riooltechniek is ook het bedrijf dat u helpt met het leegzuigen van uw kelder. Zo bent u bij ons voor meerdere werkzaamheden aan het juiste adres.  JPK Riooltechniek is uw betrouwbare en vakkundige specialist op vele terreinen!

JPK Riooltechniek; het adres voor uw verstopte riool in Hoofddorp

JPK Riooltechniek staat voor iedereen klaar zowel voor particulieren als bedrijven, woningcorporaties, VVE en overheidsinstellingen. Bij JPK Riooltechniek kunt u terecht voor het op milieuvriendelijke wijze ontstoppen, reinigen en aanbrengen van al uw rioleringen, afvoeren en putten. Maar wij doen meer! Zo kunnen wij voor uw kelders, kruipruimten en putten leegzuigen en reinigen. JPK Riooltechniek is bij calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wilt u meer hierover weten?  Neem dan direct contact op! Onze medewerkers staan u graag te woord.

Back To Top